Logo De Balans at Home

Woonwinkel

1Woonaccessoires

Vasen, kaarsen en andere decoratie

Met de juiste accessoires kun je je interieur een persoonlijk tintje geven. We hebben een uitgebreid en steeds wisselend aanbod in woonaccessoires. Kaarsen, kandelaren, potten, vazen, plaids en nog zo veel meer kan je bij ons vinden in onze inspirerende showroom. We werken o.a. samen met: ib laursen, Brynxz, Be-Uniq.

2Handmade

Ladder en kast

We zijn een creatief team en willen dat ook graag aan u tonen. Daarom is een deel van onze collectie die we met veel liefde hebben ontworpen en met zorg en aandacht hebben gemaakt in onze winkel te bezichtigen.

  • Handmade by Titus: o.a. meubelen, maatwerk, …
  • Handmade by Valerie: o.a. kransen, schilderijen, …
  • Handmade by letterlijk en figuurlijk: o.a. gepersonaliseerd houtwerk, decoratie, …

3Behangpapier en wall stickers

Behangpapier met motief

Behang is een echte sfeermaker. Is dit nu een om een accentmuur met een druk dessin of ingetogen voor het ganse huis, het kan allemaal met onze mooie collecties van BN Wallcoverings en Dekens. Ook voor muurstickers kan je bij ons terecht van o.a. KEK design en Lou & Friends. We staan u hierin graag bij in de winkel voor een gratis advies of maak een afspraak voor bij u thuis.

4Verf

Verfpotten en -kwasten

In onze winkel verdelen we de verf van Pure-Original. Zij bieden een grote collectie aan van binnen- en buitenverven in meer dan 140 kleuren. Van krijtverf, kalkverf, Marrakech walls, lakverf en meer.

Maar ook voor verven en lakken in andere kleuren kan je bij ons terecht. We hebben jarenlange ervaring en kunnen u vakkundig verf- en kleuradvies geven, gratis in de winkel of maak een afspraak voor bij u thuis.

5Verlichting

Lampen

Verlichting is heel belangrijk als het gaat om sfeer. Wij hebben een uitgebreide collectie van unieke kruiklampen, stijlvolle leeslampen en staanlampen tot industriële verlichting.

6Meubelen

Fauteuil en voetenbank

In onze winkel vindt je meubelen terug die werden vervaardigd in ons eigen atelier. Maatwerk zoals dressings, keukens, exclusieve kasten worden bij ons vervaardigd in de kleur en stijl die we samen bespreken. Aan persoonlijke verzoeken kunnen we gehoor geven en meubelen aan uw wensen aanpassen.

Ook unieke stukken kun je bij ons vinden zoals banken in verweerde eik. Oude meubelen geven we een nieuw leven door ze te restaureren en te schilderen met o.a. kalkverf.