Van zodra wij de betaling ontvangen hebben gaan wij over tot de verzending van het pakket. Bij een lager bedrag als 150 euro is er een supplementaire verzend kost van 6,95 euro, inclusief 21% btw voor rekening van de koper. Bij een aankoop vanaf 150 euro in eenzelfde bestelling geldt gratis verzending. De betaling dient te gebeuren na afronding van je bestelling met een maximale betalingstermijn van 7 werkdagen. Bij een latere of niet-betaling behouden wij het recht uw order te annuleren.

Wij versturen je pakket zo snel mogelijk op waardoor je binnen de 2 à 3 werkdagen het pakket ontvangt. Bij afwijkingen geven wij dit duidelijk mee. Afhankelijk van de drukte bij de koerierdienst zijn afwijkende levertijden mogelijk. Hiervan brengen we je zo snel mogelijk op de hoogte. Geen enkele vertraging kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoeding ten voordele van de koper. Eventuele extra kosten door foutieve leveringsadressen die werden doorgegeven via de webshop en niet werden gecorrigeerd via mail, zijn ten koste van de koper.

Niet opgehaalde artikelen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die niet in ontvangst werden genomen of zijn opgehaald. Deze pakketten worden terug naar ons verzonden. We zijn genoodzaakt verzendkosten aan te rekenen, in het geval een pakket niet is opgehaald of in ontvangst werd genomen.